Fizetési feltételek

Fizetés PayPal szolgáltatáson keresztül:

A rendelési összeget néhány kattintással is átutalhatja a PayPal online fizetési platform használatával.


SimplePay online bankkártyás fizetés:

Fizess biztonságosan a debit vagy credit kártyáddal az OTP SimplePay rendszerén keresztül.


Fizetés előre utalással:

Amennyiben rendelését előre utalással kívánja rendezni úgy kérjük, hogy utalja át a PONTOS összeget a megadott számlaszámra:

– Bankfiók: OTP bank

– Számlaszám: 11709002-25959729

– Közlemény rovat: a rendelés száma

Kérjük, hogy a közlemény rovatban tüntesse föl a rendelési számát is!Utánvételes fizetés:

A rendelés végösszegének számláját a futárnak is rendezheti kézbesítéskor. Ebben az esetben a rendelés átvételéről és annak kifizetéséről szóló elismervényt a futár kapja majd meg. A futárnál csak készpénzzel lehet fizetni, bankkártyás fizetésre jelenleg nincs lehetőség.

Szállítási feltételek

Telephelyünkön nem üzemel bolt! Rendelések személyes átvételére csak a rendelés leadását követően, egyeztetett időpontban van lehetőség!

Cégünk a GLS futárszolgálattal áll kapcsolatban. 

Szállítási díjak:

20.000 Ft. alatti rendelés esetén bruttó 990 Ft/ csomag (legfeljebb 2m széles vagy hosszú, csomagolással 40kg-nál nem súlyosabb termék esetén, Magyarország területén belül)

20.000 Ft. feletti rendelés esetén a szállítás ingyenes (amennyiben a rendelt árucikkek egyben, egy csomagként feladhatók Magyarország területén belül és nem nehezebbek 40 kg-nál, valamint csomagolással együtt, egyik irányban sem nagyobbak 2 m-nél)

Egyedi szállítási díj vonatkozik a túlméretes termékekre, melyet minden esetben egyeztetünk az ügyféllel (2m-nél szélesebb, magasabb vagy hosszabb, illetve csomagolással 40kg-nál súlyosabb termék esetén, törékeny, esetleg össze nem csomagolható termékek esetén)

Amennyiben a rendelt termékek egy csomagban nem szállíthatók méretüknél vagy súlyuknál fogva, úgy a rendelést csak több csomagban tudjuk megoldani. Egy csomagra érvényes az ingyenes kiszállítás 20.000 Ft feletti vásárlás esetén, a további csomagokat 990Ft./csomag alapáron tudjuk kiküldeni.

FONTOS! Az Ügyfél köteles a csomagot kézbesítéskor a futár előtt megvizsgálni, és termékeken, csomagoláson észlelt esetleges sérülés esetén jegyzőkönyv felvételét kérni, sérülés esetén a csomagot nem köteles átvenni. Utólagos, jegyzőkönyv nélküli reklamációt nem áll módunkban elfogadni!